Azul Beach Resort Montenegro by Karisma traži veliki broj sezonskih radnika

04/02/2022

Poslodavac  Azul Beach Resort Montenegro by Karisma iskazao je potrebu za zapošljavanjem velikog broja sezonskih radnika u hotelskom kompleksu koji se nalazi u Ulcinju.

Poslodavac je tražio usluge Zavoda za zapošljavanje Crne Gore u posredovanju pri objezbjeđivanju domaće  radne snage.

Azul Beach Resort Montenegro by Karisma nudi korektne uslove rada. Zarade po pozicijama za sezonu 2022. se kreću između 500 i 1300 eura, u zavisnosti od vrste posla. Primjer tabela zarade po pozicijama za sezonu 2022. koju možete preuzeti ovdje.

U hotelu Azul  Beach Resort Montenegro by Karisma slobodne su sljedeće radne pozicije: konobar, konobar a la carte, barmen konobar u barovima, pansionski konobar, room service konobar, radnik na liniji za hranu, hostesa, zamjenik šefa kuhinje, kuvari, pomoćni kuvar, mesar, pekar, poslastičar, pizza majstor, pomoćni radnik u kuhinji, supervizor u domaćinstvu, sobar/ica, higijeničar/ka, radnik u vešeraju, spoljni momak – pomoćni radnik u domaćinstvu, recepcioner, bell boy, concierge, pomoćni magacioner, agent rezervacija, vodoinstalater, frigotehničar, spasilac….

Omogućen je rad u dinamičnom timu i sticanje dodatnog iskustva u radu sa visoko kvalifikovanim osobljem. Takodje, nakon završetka sezone, istaknuti zaposleni će imati ponudu da nastave angažman u vidu usavršavanja i obuke u našim hotelima koji  su u vlasništvu i upravljanju Grupacije Karisma Hotels & Resorts na lokacijama Meksiko, Dominikanska Republika, Jamajka.

Savjetnici za evidenciju i posredovanje, u okvirima svojih nadležnosti, započeli su sa aktivnostima pripreme nezaposlenih lica za zapošljavanje na navedenim pozicijama. Nakon usluga informisanja i motivisanja, evidentira se njihova zainteresovanost.

Iz Karisme pozivaju sva zainteresovana nezaposlena lica sa evidencije ZZZCG da se jave na e-mail: posao@karismaadriatic.com ili putem kontakt telefona/Viber: +382 69 364 508, od ponedjeljka do petka u terminu od 08h do 16h.