Nakon sastanka sa Folićem Rakočević prekinuo štrajk glađu

20/12/2021

Vršilac dužnosti direktora Zavoda za zapošljavanje Crne Gore Goran Folić posjetio je Dušana Rakočevića u Mojkovcu koji je, nakon sastanka, prekinuo štrajk glađu.

Tom prilikom je dogovoreno da će sve eventualne nepravilnosti oko isplate subvencija u narednom periodu biti ispravljene.

-Posjetio sam Rakočevića u namjeri da nađemo zajednički jezik i sve smo dogovorili. Bitno je da smo se razumjeli. Za mene je riječ čovjeka važnija od svega. U ovom slučaju i njegova i moja riječ imaju težinu i zato ćemo naredne sedmice sjesti i vjerujem riješiti problem. Neka je on samo zdravo, sve ostalo ćemo riješiti. Zavod za zapošljavanje želi da budemo partneri i da se sve nedoumice riješe na licu mjesta u Fondu za profesionalnu rehabilitaciju, gdje ćemo zajedno sjesti i pogledati svu papirološku dokumentaciju, i njegovu i našu, uporediti podatke i riješićemo problem ukoliko on problem postoji – poručio je Folić.

-Sve smo se dogovorili i biće ispravljene greške. U narednih nekoliko dana, biće mi po dogovoru isplaćene sve zaostale subvencije- kazao je zadovoljno Rakočević.