Nikšić: U četvrtak, 26. aprila, selekcija sezonaca za rad u Kotoru

24/04/2018

Predstavnici Zavoda za zapošljavanje i Hotela Allure Palazzi iz Kotora, koji posluje u okviru kompanije Karisma Adriatik  zakazali su selekciju zainteresovanih kandidata u Područnoj jedinici Nikšić, u četvrtak , 26. aprila, sa početkom u 11 časova.

Poslodavac Allure palazzi –iskazao je potrebu za velikim brojem sezonskih radnika, u hotelima u Kotoru i Baru. Poslodavac nudi korektne uslove rada. Zarada se kreće između 300 i 800 eura, u zavisnosti od vrste posla. Obezbjeđen je smještaj i dva obroka u toku smjene

U hotelu Allure Palazzi Kotor slobodne su sljedeće radne pozicije: mngr domaćinstva, recepcioneri, bellboy, sobarice, higijeničarke, radnici u vešeraju, konobari, barmeni, kuvari, pomoćni kuvari, pomoćni radnik u kuhinji, poslastičar, radnici u tehničkoj (tehničar, električar, baštovan), nabavka, magacioner i računovođa.

Savjetodavci ovih dana, intenzivno, animiraju nezaposlene iz evidencija Zavoda, saopštavaju im potrebe poslodavca, informišu o slobodnim radnim mjestima i uslovima rada. Potrebno je da nezaposleni dođu u zakazano vrijeme. Od njih se očekuje da, na intervju i selekciji, donesu radne biografije.

Inače, planom zapošljavanja sezonske radne snage, za ovu godinu, predviđeno je angažovanje oko 500 osoba sa evidencije nezaposlenih iz Nikšića I još toliko đaka I studenata.

Do sada je zaposleno 167 lica iz Nikšića na sezonskim poslovima.