Obavještenje za izvođače obuka

18/04/2022

Poštovani  izvođači obuka,

obavještavamo Vas da je tender za nabavku usluga obrazovanja odraslih za nezaposlena lica iz evidencije Zavoda za zapošljavanje Crne Gore, po pratijama,  objavljen na sajtu Direktorata za politiku javnih nabavki (ujn.gov.me), dana 18.04.2022. godine u 10 časova.

Krajnji rok za podnošenje ponuda je 18.05.2022. godine do 10 časova.

Predmet javne nabavke je nabavka usluga obrazovanje odraslih za nezaposlena lica iz evidencije Zavoda za zapošljavanje Crne Gore, po pratijama, za programe sticanja stručnih kvalifikacija: kuvar/ica jednostavnih gastronomskih proizvoda, pomoćnik/ica u kuhinji, recepcioner/ka, turistički vodič/kinja, zaštitar/ka lica i imovine, rukovaoc građevinskim mašinama – bager, rukovaoc građevinskim mašinama – utovarivač, kozmetičar/ka za manikir i pedikir, kozmetički tehničar/ka za masažu i tretmane tijela, frizer/ka za žene, pomoćnik/ica frizera za žene, pomoćnik/ica frizera za muškarce, računovodstveni tehničar, gerontodomaćin/ica, pomoćnik/ica keramičara, i programe sticanja ključnih vještina: za učenje engleskog jezika, za učenje njemačkog jezika, za učenje rada na računaru, obuka vozača motornih vozila B, C i E kategorije.

Programi sticanja stručnih kvalifikacija i ključnih vještina realizovaće se u: Pljevljima, Bijelom Polju, Beranama, Podgorici, Nikšiću, Baru, Tivtu i Herceg Novom.

Uslovi za učešće u postupku javne nabavke i način ponošenje ponuda su sadržani u tenderskoj dokumentaciji, koja je objavljena na sajtu Direktorata za politiku javnih nabavki.