Posao u okruženju

05/09/2022

Potrebni su vozači “C” kategorije i stjuardese za rad u okruženju.

Inostrani poslodavac General Transport se obratio ZZZCG sa zahtjevom za 50 vozača “C” kategorije za rad u Madjarskoj i Austriji. Takodje, isti poslodavac posreduje za kompaniju Open Horizon Aviation (baza u Zagrebu), kojoj je potrebno 20 profesionalnih stjuardesa.

Za vozače “C” kategorije, osim predvidjene licence za vozače, nisu neophodni posebni uslovi, kao ni znanje drugog jezika, niti specijalne vještine. Eventualnu obuku obavlja poslodavac. Neto zarada kod Falkland Kft. tj. u slučaju zaposlenja u Madjarskoj iznosi 1750 EUR plus bonus. Neto zarada kod Framax Gmbh tj. u slučaju zaposlenja u Austriji iznosi 1.700 EUR + 13/14 plata. Vozi se na relaciji Madjarska-Njemačka-Austrija utvrdjenim rutama samo izmedju distribucionih centara. U slučaju noćne vožnje obavezni su dodatni bonusi i obezbijedjen smještaj. Ugovor se sklapa na duže vrijeme tj na neodredjeno.

Uslovi za posao stjuardese su: prednost imaju kandidatkinje koje znaju engleski jezik i/ili njemački strani jezik; minimum srednja škola;minimalana visina 165 cm; bez vidljivih tetovaža i pirsinga; minimalna starost 18 godina. Osnovna plata je 500 eura neto, a za svaki dan dužnosti van Zagreba, dobijaju 70 eura bonusa. Osoblje je na rotaciji 3 nedelje i 1 nedelja slobodna (22 radni dan, 9 neradnih). Ugovor se sklapa na godinu dana, sa probnim rokom od 6 mjeseci.

Oglas za potrebnim profilima zanimanja će izaći na našem sajtu u dijelu Oglasi, na oglasnim tablama u biroima rada širom Crne Gore i u novinama.

Prijavljeni zainteresovani kandidati će imati priliku da dobiju nešto više informacija o sklapanju ugovora sa poslodavcem, kada zakažemo zoom intervju sa poslodavcem , o čemu će biti obaviješteni od strane savjetnika.