Poziv poslodavcima za učešće na sajmovima zapošljavanja u Podgorici i Bijelom Polju

30/03/2022

Poštovani poslodavci, pozivamo vas da, u organizaciji Zavoda za zapošljavanje Crne Gore, učestvujete na sajmovima sezonskog zapošljavanja koji će se odžati u Podgorici i Bijelom Polju. 

Obzirom da je turistička sezona na pragu, a potrebe za radnom snagom od strane poslodavaca sa Primorja velike, Zavod koristi sve mehanizme u cilju povezivanja poslodavaca i tražilaca posla, u namjeri da zadovolji kadrovske potrebe privrede i smanji nezaposlenost u Crnoj Gori.

Sajmove zapošljavanja ćemo organizovati: u Podgorici 07. aprila (Sala Skupšine opštine Podgorice) i u Bijelom Polju 14. aprila 2022. godine (Hotel Franca, I sprat). Vrijeme održavanja sajmova je od 10-14h.

Očekujemo veliki odziv poslodavaca iz primorskih opština kojima su potrebni sezonski radnici, a ovo će biti prava prilika da, u neposrednom kontaktu sa nezaposlenim licima i svim drugim koji su zainteresovani za rad u sezoni, izaberete najbolje radnike.

Da napomenemo da je učešće na sajmovima besplatno, a inventar je obezbijeđen. Potrebno je samo da donesete svoj propagandni materijal.

Sigurni smo da ćete prepoznati svoj interes i odazvati se našem pozivu. Molimo vas da nam putem maila (zoran.scekic@zzzcg.me ili sonja.ivanovic@zzzcg.me) potvrdite dolazak i u kojim opštinama, najkasnije do petka 1. aprila 2022. godine do 12h.