Poziv za obuku i edukaciju

14/11/2022

Obavještavamo sva nezaposlena lica i ostale tražioce posla koji su zainteresovani za obuku i edukaciju iz zanimanja što su tražena na tržištu rada. Nakon završene obuke i edukacije, dobija se sertifikat od renomirane kompanije SEMOS education. To će im omogućiti brže pronalaženje posla i zapošljivost.

Zadovoljstvo nam je da Vas pozovemo na „Coffee with Semos Education“ Hotel „Podgorica“, Podgorica 22.11.2022. – 13:30-15:00h

Živimo u digitalnoj eri, kada svaki dan nosi nove promjene, nove izazove, nova dostignuća. Digitalizacija nije više stvar izbora, već neminovnost u ovom savremenom svijetu u kom živimo.

U IT industriji postoji samo jedan način da pokažeš svoje znanje – kroz dobro obavljen posao.

Bez obzira da li praviš svoje prve korake, imaš neko iskustvo, možda želiš unapređenje, novi ili prvi posao, biće potrebno da doneseš odluku koja je zaista jednostavna: da kreneš i naučis nesto novo.

Potražnja za talentima u digitalnom svijetu raste iz dana u dan. Mi te zovemo da nam se pridružiš na ovom skupu koji smo nazvali „Coffee with Semos Education“ u sesiji

“Carrers of the future”

22.11.2022g 13:30-15:00h.

”Podgorica”, Podgorica

Tu smo da te podržimo i pomognemo da izabereš karijeru, razviješ vještinu i dođeš do sertifikacije koja se traži na tržištu. I to nije sve što možemo da uradimo za tebe. Naši trening programi su kreirani i prilagođeni potrebama naših partnerskih kompanija koje već sada traže kadar kakav ti postaješ nakon edukacije. Neka ti to bude dodatna motivacija da budeš dio ovog događaja.

Tvoji sagovornici su:


“CAREERS OF THE FUTURE”

Valentina Taseva | CEO Semos Education, Macedonia
Marija Milanović | Country Manager, Serbia
Borjančo Micevski | Business Development Manager, Montenegro
Ivana Čiplakovska | HR and Career Center Manager, Serbia

Link za online prijavu je u nastavku:

Čekamo Vas na Coffee with Semos Education događaju

Očekujemo te da zajedno koračamo kroz budućnost!