Najava: Sajam sezonskog zapošljavanja Summer Job 2023

14/03/2023

U cilju što bolje realizacije Sajma sezonskog zapošljavanja – Summer Job, Zavod za zapošljavanje i Studentski parlament Univerziteta Crne Gore zaključili su Sporazum o poslovnoj saradnji i uložili zajednička znanja, kreativnost i resurse kako bi sajam rezultirao zapošljavanjem što većeg broja lica na sezonskim poslovima.

Na sajmu je planirano učešće 70 renomiranih  poslodavaca iz oblasti turizma i srodnih djelatnosti,  koji će  ponuditi preko 1000 radnih pozicija nezaposlenim licima, studentima i maturantima. Ovo će biti dobra prilika da se mladi zaposle, steknu radna iskustva i ostvare zaradu.

Ovom ponudom Zavod posreduje pri zapošljavanju, čime se i postiže osnovni cilj, a to je zapošljavanje domaće radne snage u toku ljetnje turističke sezone.

Sajam će se održati u Podgorici 15. marta 2023. u prostorijama Univerzitetskog sportsko-kulturnog centra, u trajanju od 10h do 15h, a u Kotoru, 16. marta 2023. na Fakultetu za turizam i hotelijerstvo, od 10h do 15h.

Pozivamo sva zainteresovana lica da posjete sajam, upoznaju se sa ponudom i ne propuste svoju šansu za zapošljavanjem.

U prilogu je lista poslodavaca koji će se predstaviti u okviru Sajma Summer Job, koju možete preuzeti ovdje.

Korisne informacije vezane za sezonsko zapošljavanje možete naći na brošurama koje je Zavod za zapošljavanje pripremio za nezaposlena lica i poslodavce.