U ponudi 70 sezonskih i stalnih radnih mjesta

04/02/2020

Drugi sajam zapošljavanja na radnim pozicijama u kompaniji Luštica Development i hotelu Čedi Luštica Bay biće održan u petak i subotu, 7. i 8. februara. Sajam će se 7. februara održati od 13 do 17 sati, a 8. februara od deset do 14 sati. Tom prilikom biće ponuđeno ukupno 70 sezonskih i stalnih pozicija.

Tokom dvodnevnog sajma u hotelu Čedi u Luštica Bay marini, kako je saopšteno, zainteresovani će imati priliku da se upoznaju sa informacijama o radnim pozicijama, obiđu Luštica Bay naselje i Čedi hotel i saznaju više o planovima za predstojeću sezonu.

lustica 2

-Kandidati će imati mogućnost da na licu mjesta popune aplikaciju za ponuđene poslove. Aplikantima se savjetuje da ponesu više kopija rezimea, jer ih očekuju i personalni intervjui sa članovima Čedi i Luštica Bay timova. Kandidatima će biti organizovan besplatan prevoz iz Tivta, Kotora i Budve – saopštila je menadžerka za ljudske resurse Luštica Bay naselja, Antonia Kelava.

Kompanija je početkom ove godine, podsjećaju, pokrenula drugi ciklus stručnog osposobljavanja mladih kadrova bez radnog iskustva, na pripravničkim pozicijama.

-Kao nastavak napora za regrutovanje uspješnih mladih ljudi, kao i ljudi sa iskustvom, kompanija nastavlja sa praksom organizovanja sajmova zapošljavanja. Zadovoljstvo nam je da pozovemo zainteresovane mlade ljude koji žele da učestvuju u stvaranju novog grada i sticanju novih iskustava u Luštici Bay da nas posjete te provjere ponuđene opcije za radne angažmane u našoj kompaniji- kazala je Kelava.