Poziv agencijama za zapošljavanje

17/04/2018

Zavod za zapošljavanje pozvao je agencije za zapošljavanje da u ulozi izvođača, samostalno ili u saradnji sa partnerima, kreiraju i realizuju programe psiho – socijalne podrške i podrške pri zapošljavanju teže zapošljivih lica iz evidencije Zavoda, a u okviru Pilot programa “Osnaži me i uspjeću”.

Programi psiho-socijalne podrške i podrške pri zapošljavanju treba da doprinesu jačanju kapaciteta ličnog i profesionalnog razvoja 1.000 teže zapošljivih lica, prioritetno žena bivših korisnica naknade po osnovu rođenja troje i više djece i korisnika materijalnog obezbjeđenja porodice.

Programe će realizovati izvođači, uz finansijsku podršku Zavoda, u trajanju do šest mjeseci, od kojih prvi dio programa traje mjesec i drugi u trajanju do pet mjeseci.

Za finansiranje programa psiho- socijane podrške i podrške pri zapošljavanju 1.000 učesnika programa na raspolaganju je 300.000 eura. Zavod će finansirati troškove realizacije programa u iznosu od 250 eura po učesniku, kao i dodatnih 100 eura po zaposlenom učesniku  programa. Sredstva se dodjeljuju izvođačima – agencijama za zapošljavanje.

Poziv je otvoren 15 dana.

Poziv možepte preuzeti OVDJE.

Program možete preuzeti OVDJE.